Wordt lid van de vereniging

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/museumwa/public_html/WP_site/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/museumwa/public_html/WP_site/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Vereniging Museum Waterland

De vereniging Museum Waterland is opgericht in 1976, en heeft als belangrijkste doelstelling intermediair te zijn tussen kunst en de bevolking van Purmerend en de regio Waterland. De vereniging heeft een statuut en staat ingeschreven in het verenigingenregister van de Kamer van Koophandel, waardoor leden niet hoofdelijk aansprakelijk zijn voor een eventueel tekort.

Aan deze doelstelling wordt momenteel inhoud gegeven door:

• collectievorming: verwerving van een collectie eigentijdse beeldende kunst, op basis van het tentoonstellingsprogramma van het museum.
  • tentoonstellingsfunctie: 8 tot 10 tentoonstellingen per jaar in het Museum Waterland
  • kunstuitleenfunctie: Museum Waterland Kunstuitleen omvat een collectie van ruim 1500 kunstwerken van meer dan 300 kunstenaars uit geheel Nederland.
  • museumwinkel: verkoop toegepaste kunst en designproducten, aluminium lijsten en ophangsystemen.
  • overigen activiteiten: lezingen, concerten, cursussen, workshops, verenigingsmaaltijden etc.

Als lid van de vereniging ontvangt u uitnodigingen voor de openingen van de tentoonstellingen. Tevens ontvangt u aankondigingen voor de andere activiteiten van de vereniging zoals concerten en filmvoorstellingen.
Het lidmaatschap voor particulieren en voor kunstenaars bedraagt € 40,= per jaar. Bedrijven en instellingen betalen € 100,= per jaar. Voor sponsoren bestaat een aparte regeling.

Ondergetekende geeft zich op als lid van de Vereniging Museum Waterland