Tentoonstellingen

Museum Waterland heeft 3 tentoonstellingszalen: de Entreezaal, de Museumzaal en het Entresol. Ook zijn er incidentele tentoonstellingen op locatie.

Tentoonstellingsagenda

  • 23 augustus t/m 28 augustus: KUNST2 toont RAAKVLAKKEN (in de museumzaal op de 1e verdieping).
  • 7 september – 16 oktober: Museum Waterland 40 jaar, een tentoonstelling met werk van veertig kunstenaars die de afgelopen veertig jaar in het  museum hebben geëxposeerd.
  • 19 oktober – 17 november: Maand van de grafiek, dubbeltechnieken, werken die twee of meerdere technieken combineren zoals grafiek met schilderkunst.
  • 30 november – 8 januari: Eindejaarstentoonstelling, verkooptentoonstelling met werk van o.a. kunstenaarsleden van de Vereniging Museum Waterland.

Kunst kijken
Zes tot acht keer per jaar wordt in de museumzaal een tentoonstelling ingericht, die een facet van de ontwikkelingen in de moderne beeldende kunst belicht. Het programma op de begane grond richt zich vooral op nieuwe aanwinsten uit de Kunstuitleen-collectie.

Wilt u meer weten?
Er gebeurt heel wat in Museum Waterland. U blijft op de hoogte door lid of donateur te worden van de Vereniging. Informatie hierover verkrijgt u aan de balie in het museum of door gewoon op te bellen naar 0299 – 422605.
info@museumwaterland.nl

Comments are closed.