Kleinbeeld 2 /2015

21 februari- 29 maart
KLEINBEELD 2
museumzaal en entresol
opening zondag 22 februari 16.00 uur

De generatie van kunstenaars (beeldhouwers) geboren tussen 1950-1970. Een keuze van Kees Bierman en Piet Knook met klein autonoom werk van Marian Bijlenga, Wil van Blokland, Adam Colton, Cor van Dijk, Michael Jacklin, Andrew March, Riki Mijling, Bert Neelen, Herbert Nouwens, Simon Oud, Alet Pilon, Jack Prins, Adriaan Rees, Theo Schepens, Arjanne van der Spek, Joost van den Toorn, Piet Tuytel, Emo Verkerk, Cecilia Vissers en Leo Vroegindewij


Kunstuitleen anders
DIEREN EN MENSEN
19 februari t/m 29 maart
begane grond

Kunst uitzoeken op afmeting of op voorstelling. Handig voor boven de bank, op je studeer- of slaapkamer. De grote en gevarieerde collectie van de kunstuitleen maakt het gemakkelijk om voor weinig geld kunst in huis te halen.

Voor toegang naar de digitale catalogus, klik op: www.ids.nl/kids/webwat

Thema Dieren; Kunstenaar: Noor Sternheim; Titel: Mountainbike
Materiaal: olieverf op papier; Formaat: 63×83 cm


> Leen een kunstwerk bij de KUNSTUITLEEN en u bouwt als vanzelf een spaartegoed op om een kunstwerk aan te schaffen! Of geef eens een abonnement cadeau.

> Als u VRIEND wordt van het museum voor 30 euro per jaar, wordt men uitgenodigd voor evenementen en openingen, hoeft u dit jaar én in 2015 geen toegang voor het museum te betalen en steunt u tevens het museum.

> SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF Dan wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe tentoonstellingen, openingen, de kunstuitleen, nieuwe aanwinsten en van bijzondere activiteiten.


Comments are closed.